A A A

Сервиз за компютри и услуги. Ремонт на компютри на експертно ниво и без забавяне, както само ние го правим. Компютърен сервиз Кинг Троника е фирма за ремонт на компютърна техника. Стартира своята дейност повече от четиринадесет години, когато експертните компютърни услуги в София и България бяха едва зараждащи се. Компютрите по онова време не бяха много. Ние бяхме едни от първите, които наложиха като практика ремонта и поправката на компютри и компютърните услуги да стават не само в сервиза, но и с помощта на модерни дистанционни компютърни услуги и поддръжка.

Сервиз от разстояние

Ремонта и поддръжката да стават чрез дистанционен достъп, запазвайки експертно ниво на обслужване е наш приоритет.
Нашия сервиз за компютри има множество заслуги при разрешаването на хардуерни и софтуерни проблеми. Тази практика сега търпи лавинообразно развитие. Истината е, че фирмите, които биха предоставили достатъчно професионални и надеждни компютърни услуги от разстояние са малко. По-скоро се появиха множество аматьори и самозванци, които предлагат евтини услуги, но с никакво качество и гаранция за обслужване. Все по-често в нашата сервизна практика се сблъскваме със случаи на непрофесионално отношение и дори груби грешки при работа. Хора, представящи се за компютърни специалисти и извършващи компютърни услуги при посещения на адрес сътворяват големи проблеми. Особено опасна е тенденцията да се предлагат ремонт на компютри и компютърни услуги от някои на смехотворни цени от по 5 – 10 лв. Сигурно може да си представите до колко професионални са такива услуги и до какви последствия за вашия лаптоп, компютър и информацията на тях могат да доведат.

Ремонт на компютри и лаптопи в сервиза

Към момента сервиз за компютри и лаптопи Кинг Троникс разполага със сервиз за компютри, лаптопи и монитори. Сервиза разширява своята дейност, като предлага ремонт и поправка на компютърна техника от всички марки и модели. Сервиза се намира в кв. „Изток“, в близост до хотел „Плиска“. Управител е ИТ експерт Димитър Георгиев. Ние продължаваме да обслужваме големи, средни и малки фирми, както и частни клиенти дистанционно от цяла София, като не спираме да работим дори в почивни дни. Сервизната дейност включва хардуерни услуги, ремонт на компютри и компоненти, сервиз на лаптопи, ремонт на лаптопи, поправка на монитори. Софтуерни услуги като преинсталиране, възстановяване, инсталиране на програми, драйвери, почистване на вируси и други общи софтуерни и програмни услуги. Сервиза предлага също продажба на компютри и лаптопи по поръчка.

Повече за сервизната дейност може да научите, като посетите раздела „сервиз и услуги“.

Компютърни и ИТ услуги от разстояние

За тези услуги може да научите повече от „Remote Support“. Важно при необходимост и възможности за дистанционна ИТ поддръжка и отдалечена компютърна помощ проверете в „Remote Support“. Дистанционната помощ и поддръжка е чудесен начин да се справите с проблемите на вашия компютър или лаптоп без да е необходимо непременно да носите техниката си в сервиза и да чакате докато се поправи. Разбира се има някои необходими условия за да може да се приложи. Може да раберете повече на линка.

За връзка с нас, възникнали въпроси, проблеми за решаване, касаещи вашата техника, както и да запишете час за посещение, или се нуждаете от спешни дистанционни услуги от разстояние може да ползвате гореща линия на: +359 887-410-707, или да погледнете „контакти“

Промоции

Винаги когато изпитвате неотложна необходимост от бързи и навременни компютърни услуги и сервиз може да разчитате на нас.