A A A

Поддръжка на системи за управление на база данни

С нас ще получите повече от стандартно управление на бази данни и оперативна поддръжка. С нашия екип вашите системи ще бъдат винаги добре управлявани, производителността ще бъде оптимизирана, а сигурността ще бъде на високо ниво. Екипът на ASAP има висока експертиза и дългогодишен опит в поддържа на най-популярните технологии за бази данни.

PostGre

PostgreSQL

Нашите технологични експерти имат богат опит с разработването и поддръжката на PostgreSQL и PostGIS. ASAP е един от официалните партньори на PostgreSQL в Европа. Информация за нашия партньорски статус е достъпна на официалния сайт на PostgreSQL.

MySQL

MySQL

Ако се нуждаете от помощ с MySQL база данни, ASAP може да ви предложи цялостно решение, мащабирано според Вашите нужди, което включва една или повече от следните услуги: поддръжка на управлявани услуги за вашите системи за бази данни, настройка на производителността и оптимизиране на базата данни, решения за висока наличност/клъстериране, надстройки и миграция.

MariaDB

MariaDB

Работата на вашите приложения зависят базата данни MariaDB. Независимо дали внедрявате MariaDB локално, в облака или използвате Amazon RDS, доверете се на поддръжката на ASAP, за да помогнете на вашия бизнес да успее.

Microsoft SQL

Microsoft SQL

ASAP предлага професионални консултации, внедряване и текуща поддръжка за Microsoft SQL Server. Можете също така да ни се доверите за висока наличност/възстановяване след бедствие (клъстериране, журналиране, огледално копиране), обновления, миграции, репликация, миграция в облак, услуги за интегриране (SSIS) и обща ETL разработка и други услуги.

Orcale

Oracle Database

Нашите експерти по Oracle бази данни предоставят цялостни услуги за поддръжка за вашите среди на Oracle. Това също така включва обширно проактивно наблюдение, за да поддържаме вашата база данни оптимизирана и способна да адресира отклоненията, преди те да се превърнат в проблеми.

SAP Hana

SAP Hana

ASAP предлага поддържа SAP HANA, като част от поддръжката на приложенията на SAP Business Suite, включително SAP Business One и SAP BusinessObjects. ASAP също предоставя услуги по самостоятелна поддръжка на SAP HANA база данни.

Защо да изберете ASAP?

Нашият екип от компетентни и опитни специалисти по поддръжка на бази данни предлага администриране на бази данни и консултантски услуги с по-високо качество. ASAP предлага на своите клиенти:

Мониторинг и профилактика

Екипът от експерти по бази данни на ASAP ще извършва мониторинг на вашата база данни, за да предотврати проблеми и да осигури оптимална производителност. Ние извършваме рутинни проверки и поддръжка, така че вашите системи ще работят безпроблемно.

Възстановяване след авария

ASAP ще ви помогне да създадете ефективен план за възстановяване след авария. Ще бъде включено ежедневно, седмично и месечно архивиране на данни, така че те да бъдат възстановени бързо в случай на авария.

Обновяване на база данни

ASAP може да обнови вашата база данни до най-новата и актуална версия.

Обучение за работа с база данни

Екипът на ASAP има дългогодишен опит в провеждането на различни ИТ обучения, в това число и обучения в областта на поддръжката на различни бази данни. Ако желаете на обучите вашия ИТ екип, можете да се доверите на нас

Миграция на база данни от един сървър на друг

ASAP гарантира плавен и успешен преход при миграция на данни между сървъри. По този начин, вие ще можете да се фокусирате върху важните за вашия бизнес аспекти.

Възстановяване при срив на база данни

Екипът на ASAP може да минимизира неблагоприятните ефекти от повреда в базата данни. Ние бързо и ефикасно ще възстановим вашата система и тя ще бъде отново функционална и достъпна.

База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни
База данни