A A A

Ценоразпис монтаж и настройки

Услуга монтаж и настройка на камери за Видеонаблюдение Цена с ДДС
Монтаж, и пускане в експлоатация на вътрешна камера, 1 бр. 60,00лв
Монтаж, и пускане в експлоатация на външна камера, 1 бр. 70,00лв
Монтаж и пускане в експлоатация на захранващ блок, 1 бр. 20,00лв
Монтаж, програмиране и пускане в експлоатация на записващо устройство, 1 бр. 60,00лв
Монтаж, настройка и пускане в експлоатация на монитор, 1 бр. 24,00лв
Монтаж, настройка и пускане в експлоатация на вътрешна IP / Wifi камера, 1 бр. 60,00лв
Монтаж, настройка и пускане в експлоатация на външна IP/ Wifi камера, 1 бр. 70,00лв
Други услуги Цена с ДДС
Демонтаж на съществуваща вътрешна камера 24,00лв
Демонтаж на съществуваща външна камера 30,00лв
Окабеляване - по съществуваща кабелна скара, свободно над окачен таван, в PVC кабелни канали и тръби на 1м 0,90лв
Полагане на кабелен канал с размер до 20 х 40 мм и гофрирана тръба с размер до ф40 - външно, 1 м 1,50лв
Такса за посещение на техник в работно време. 30,00лв
Такса за посещение на техник в празнични дни. 60,00лв
Профилактика на система за видео-наблюдение, 1бр. 30,00лв
Настройка на видео-камера / обектив / 20,00лв
Инсталиране на софтуер за 1бр. Работно място. 50,00лв
Посещение за връзка към ОКЦ настройка на IP адреси 50,00лв


Една от многобройните дейности на КИНГ ТРОНИК е изграждане и монтаж на видеонаблюдение. Услугата е подходяща както за различни по вид и капацитет бизнес обекти, така и за частни лица, целящи да защитят материалната си собственост и лична неприкосновеност. Извършена от нас, дейността по монтиране на вашата охранителна система ще бъде изпълнена съобразно високите изисквания за качество и безопасност. Защо ние?

Вероятно и вие, както много други собственици на търговски обекти и производствени предприятия смятате, че можете сами да се заемете с монтирането на различен брой камери за видеонаблюдение в имота си. Това схващане е широко разпространено в нашата страна, но ежедневната ни работа показва, че то е напълно погрешно.

Непрофесионалист не само не би могъл да изпълни прецизно изграждане и монтаж на съвременна система за видеонаблюдение, но и не притежава нужните познания, за да избере подходящата марка и конфигурация за своите нужди. От правилния избор и разположението на камерите зависи каква степен на сигурност ще постигнете в своя имот.

От правилното свързване на отделните компоненти се определя непрекъснатата и безпроблемна работа на системата. Ние ще ви помогнем да изберете подходящия за вас модел и марка видеосистема, включително и вида на записващото устройство, от което зависи какъв обем видеопоток ще можете да записвате и съхранявате, както и възможността за наблюдение на събитията в реално време през различни устройства. ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ НА СИСТЕМА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС Какво ви предлагаме?

Процедурата по изграждане и монтаж на видеонаблюдение започва с избора на подходяща система. Предлагаме широк спектър от камери за наблюдение за външен и закрит монтаж, включващи: HDCVI, HDTVI, IP (Wi-FI), AHD, IR, PTZ - 720p, 1080p, 2K, 4K. Разполагаме с богат асортимент от видеорекордери - DVR и NVR, и можем да ви посочим подходящото записващо устройство, съвместимо с вида и конфигурацията на видеонаблюдението в имота ви.

 Също така предлагаме Hikvision, Dahua, Hanbang. Услугата изграждане и монтаж на системи за видео наблюдение е достъпна за клиенти от цялата страна. Тя включва оглед на място, за да се определят параметрите и нуждите на конкретния обект, на база на което се препоръчва конкретна конфигурация.

Изграждането винаги се изпълнява по предварително изготвен от нас проект. Това гарантира, че няма да бъдат допуснати пропуски и оставени непокрити зони, особено точки, критични за вашата сигурност и тази на материалните ви активи, служители и близки хора. Разполагаме с цялата гама аксесоари, нужни за въвеждане на системата в експлоатация, в това число: захранващи кабели, конектори, букси и др. Работим прецизно, експедитивно, качествено и изцяло в интерес на своите клиенти.

Необходимостта от видеонаблюдение вече присъства във всеки частен, административен и фирмен обект. Изборът на достатъчно полезна и устойчива система за видеонаблюдение изисква определени познания и не е лек процес за неспециалисти в областта. Фирма V MAXProtect може да ви предостави най-важните сведения относно всички модерни проследяващи устройства на съвременният пазар, както и да предложи подходящата конфигурация, с подбрани лично от нас устройства за записване на събития.

Доскорошен разпространен мит гласеше, че видеокамерите са луксозна охранителна техника, а нормалната за изграждане на системи за видеонаблюдение цена е достъпна само за потребители с големи финансови възможности. Съвременният свят показва, че наблюдението върху частен имот, офис или фирмен обект е жизнена необходимост.

След все по-засиленото му присъствие в бита и работните процеси стана ясно, че стойността на охранителната услуга далеч не е непосилна. Освен това, последното десетилетие отбеляза прогресивно намаление в обичайните за  системи за видеонаблюдение цени, което е допълнителен стимул за инсталирането и използването на техниката в всички аспекти от живота.

Какво предлагаме?

Екипът ни извършва проектиране, монтаж и поддръжка на завършени системи за видеонаблюдение. Ние сме на мнение, че присъствието им носи със себе си изключителна сигурност, по-висока работоспособност спокойствие в напрегнатите дни. Осигуряваме проследяването на:

  • Магазини и търговски помещения;
  • Работен персонал в офис и/или магазин;
  • Промишлени обекти и складове ;
  • Паркоместа в нощно време;
  • Дискотеки, барове и увеселителни заведения;.
  • Училища;

Специалистите ни отсяват най-ефикасните конфигурации и качество на техника, които спестяват невероятно много време и ресурси. Присъствието им променя изцяло атмосферата във всяка сграда – присъствието на високотехнологични записващи устройства вдъхва спокойствие и прави излишно присъствието на физическа охрана.  Затова, ефективното изграждане на видеонаблюдение е услуга, от която не бива да се спестява, тъй като тя възвръща стойността си многократно.

Възможно ли е самостоятелното изграждане на системи за домашно видеонаблюдение? Изборът и монтажът на една или няколко видеокамери може да се извърши от всеки. Въпросът е – компетентни ли сте да определите точните локации, които те трябва да заемат и наясно ли сте с моделите, които са подходящи за вашият обект? Наблюдава се изключително висок брой процент потребители, които се стремят да го постигнат, но след кратка експлоатация установяват пропуските в качеството й.Окончателното решение отново е услуга от охранителна фирма, която трябва да се заеме със задачата от самите й основи.

Извършването й е задължително, ако желаете професионално наблюдение и защита на терен. Всеки частен дом и вила, офис, фирмен обект или административна сграда не може да бъде защитена достатъчно ефикасно, освен чрез качествено проектирана охранителна мрежа от видеокамери. Избирайки опитни специалисти, вие предотвратявате възможността от всякакъв тип неприятни изненади, които биха засегнали спокойствието и ценностите ви.

Защо да изберете нас за проектиране и монтаж на видео наблюдение

За разработването на видеонаблюдение за дома, търговският обект, офис етаж от сграда или административна институция се използва еднакво ефективна и високофункционална техника. Начинът на конфигуриране и инсталацията й обаче е не по-малко важен от компонентите й. Нашата фирма предлага не само компоненти за заснемане и проследяване на събитията, но и цялостна система за видеонаблюдение с цена, изгодна за всеки бюджет.

Специалистите ни извършват  първоначален оглед, по време на който отчитат особеностите на терена и впоследствие изграждат най-подходящите за нея конфигурации. Освен компетентността си, те предлагат и висок професионализъм при инсталация. Качественият монтаж осигурява максимално използване на ресурсите на модерните записващи устройства, част от които не биха се проявили при поставяне в погрешни области.

Част от нашите доволни клиенти

Правилното изпълнение на услугата гарантира най-висока степен на защита за обекта и имуществото ви, както и на първо място – за здравето и живота на близките ви хора. Предварителният оглед е възможност, която не бива да се пренебрегва. Тя ни осигурява пространствената информация, без която не бихме постигнали толкова ефективен резултат сред всички останали фирми за видеонаблюдение.

Съобразно събраните данни подбираме вид апаратура, модел на видеокамерите, брой и точки на локализацията им. Само така структурираната конфигурация предоставя цялостен поглед върху откритото или закрито пространство, и движението около него.

Фирмата ни предлага не само практическо изграждане и монтаж на завършена система, но и последващата й поддръжка. Ние предлагаме комплексна услуга, която реализира най-добрите резултати от функциите на камерите и устройствата за запис и съхранение. Това със сигурност ще донесе желаните във всеки обект сигурност и спокойствие.

Екипът ни предоставя бърза и лесна комуникация, лоялност и коректност към поетите задачи, както и най-ефикасната поддръжка на видеонаблюдение с цени, по-изгодни от тези на повечето фирми в сферата. Всеки един етап от създаването на охранителна мрежа с камери е важна, а ние ви предлагаме всички тях.

Ние работим с качествената техника за видеонаблюдение

Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение
Изграждане и монтаж на видеонаблюдение