A A A

Специализираните софтуерни системи са завършени крайни продукти предлагащи цялостно обслужване в конкретна област. Обикновено предлагат услуги на групи потребители, като потребителите могат да бъдат географски отдалечени и от различни организации. Софтуерните системи имат два основни потребители: администратори, които настройват параметрите на системата, раздават права на потребителите, нива на достъп, виртуални групи, обекти и характеристики към тях, права за ползване на услугите и потребители – те използват системата по предназначението за което е създадена.

Най-често срещаната необходимост от такива системи се наблюдава при бизнеси в които може да се постигне висока степен на оптимизация и автоматизация на редица основни процеси:

  • Графици и екипи
  • Логистика и географски обекти
  • Анализи и прогнози
  • Калкулация на сметки, платежни документи


1. Персонализиран Софтуер
Всеки бизнес има своите специфични процеси, които ние изучаваме, анализираме и след това създаваме софтуерни продукти с конкретно заложени функционалности за постигане на максимална ефективност. Нашите решения са персонализирани спрямо нуждите на Вашия екип, като винаги основната ни цел е постигане на дефинираните бизнес цели на нашите клиенти

2. Онлайн магазин
Ако желаете да разширите обхвата на бизнеса си и да имате 24 часова връзка със своите клиентите, Вие имате нужда от онлайн магазин. Ние ще ви съдействаме при избора на дизайн и функционалности, които ще бъдат подходящи за дейността на Вашата компания.

3. Мобилни Приложения
Разработка на мобилни приложения за iOS, Android и други платформи с адаптивен дизайн, осигуряващ висока достъпност независимо от резолюцията на устройствата, които Вие и Вашите клиенти използват.

4. Изработка на Уебсайт
Основна цел на фирменият уебсайт е представяне на бранда онлайн и привличане на нови клиенти за Вашия бизнес. За да бъде успешен е необходимо да има удобна навигация, стилна визия и актуално съдържание. Разчитайте на професионални препоръки от опитният ни екип при проектирането на необходимите страници, бутони и линкове.

5. Дигитално Присъствие
Изграждане на дигитална стратегия за Вашия бизнес, която да следвате с цел позициониране на продуктите и услугите, които предлагате. Ние от Soft Intellect ще Ви помогне при създаване на идентичност и имидж на Вашия бранд чрез използването на различни дигитални канали.

6.Дигитален Маркетинг
Правилната дигитална бизнес стратегия нe приключва с разработването на сайт или онлайн магазин. Поддръжката, оптимизацията и популяризацията след това са важни за достигнете до възможно най-широка аудитория. За целта нашият подход обхваща различни дигитални канали за представяне.

Софтуерни Бизнес Решения
Софтуерни Бизнес Решения
Софтуерни Бизнес Решения
Онлайн Магазин
Онлайн Магазин
Онлайн Магазин
Мобилни Приложения
Мобилни Приложения
Мобилни Приложения
Изработка на Уебсайт
Изработка на Уебсайт
Изработка на Уебсайт
Дигитално Присъствие
Дигитално Присъствие
Дигитално Присъствие
Дигитален Маркетинг
Дигитален Маркетинг
Дигитален Маркетинг